robot

MicroSilk® - přírodní hydroterapie pro Vaši pokožku

02 MICROSILK VODNÍ LÁZEŇ
 

Voda je základnou silou vesmíru. Naša planéta je tvorená prevažne z vody. Ľudia sú z najväčšej časti tvorení vodou a rané civilizácie boli zakladané na brehoch tokov. Voda je sila. Voda je život. V dôsledku toho sa Balboa venuje inováciám, ktoré doba prináša a predstavuje vzrušujúce nové technológie a prístupy k vodoliečbe. Chcete vyzerať mladšie? Cítiť sa lepšie? Vyskúšajte systém MicroSilk® pre vírivky a SWIM SPA!

Najmodernejší systém MicroSilk® funguje na zložitom princípe, vytvára vzduchové bublinky o veľkosti 50 mikrónov, ktoré sú s pomocou špeciálneho vysokotlakového zariadenia vo veľkej koncentrácii zmiešavané s vodou. Mikro bublinky majú prirodzenú schopnosť exfoliácie ľudskej pokožky, dostanú sa aj do najmenších pórov kože a vďaka tomu sa pokožka kvalitnejšie okysličí a hydratuje. Preto technológia MicroSilk® pomáha riešiť rôzne kožné problémy a pri pravidelnej hydromasáži (aspoň 20 minút denne) zlepšuje celkovú kvalitu pokožky, ktorá je jemná a bez vrások. Bublinky, ktoré sa uvoľnia z vody do vzduchu majú navyše pri ich vdychovaní terapeutické účinky, ktoré vďaka veľkému množstvu aniónov zvyšujú hladinu serotonínu a neutralizujú voľné radikály v ľudskom tele.

07_MICROSILK EFEKT

Pozrite sa na hlavné benefity systému MicroSilk®:

  • Zvyšuje metabolizmus kože a rast kožných buniek
  • Hĺbkovo čistí póry a odstraňuje nečistoty
  • Znižuje výskyt jemných línií a vrások
  • Zvyšuje hydratáciu pokožky a tvorbu kolagénu
  • Môže zmierniť príznaky ekzémov a lupienky
  • Podporuje kvalitný spánok
  • Stimuluje imunitný systém

Vychutnajte si zamatový kúpeľ s biliónmi mikro bubliniek kyslíka aj vo Vašej vírivke alebo SWIM SPA!

Čo budete potrebovať?

So súpravou odporúčame zakúpiť 1 m pevného potrubia – priemer 33 mm + potrebné množstvo kompatibilných hadíc (hadica na sanie Microsilku, hadice pre rozvody vodných a vzduchových trysiek a privzdušnenie Microsilku , hadice pre rozvody od zmiešavačov k tryskám MicroSilku ak vodným a vzduchovým tryskám ).

Ak ste už hrdými majiteľmi Microsilku, je možné využiť pri oprave vírivky náhradné diely, je možné objednať celý Microsilk Plastic Kit alebo jednotlivé diely, ktoré sú v tomto kite obsiahnuté: Balboa sací kôš pre Microsilk, Balboa tryska pre Microsilk, Balboa tryska na prisávanie vzduchu pre Microsilk  a Balboa kolienko k Microsilku.

Ak budete potrebovať s čímkoľvek pomôcť, neváhajte sa na nás obrátiť. Pre otázky týkajúce sa registrácie a objednávok kontaktujte pani Novekovú:  novekova@spa-components.cz. Pre technické otázky kontaktujte pána Routu:  routa@spa-components.cz.

--