robot
Vážení zákazníci, dne 26.4.2024 bude showroom Šafránkova otevřen od 8:00 do 15:00 Děkujeme za pochopení.

Aromaterapie aneb nezbytná relaxace pro tělo i mysl

Aromaterapie

Vířivky jsou známé svými relaxačními a terapeutickými účinky na tělo i mysl. Kromě samotného působení vody a tepla může přidání aromaterapeutických solí do vířivky poskytnout další úroveň relaxace a blahobytu. Aromaterapie ve vířivkách kombinuje výhody hydroterapie s terapeutickými vlastnostmi aromaterapie, což vytváří zážitek pro tělo i mysl.

Sůl nejen příjemně voní, ale také blahodárně působí na pokožku - koupel ji zvláčňuje, uvolňuje svalové napětí a zbavuje nás škodlivin. Sůl také během koupele inhalujete a tím podporujete léčebné a pozitivní účinky na Vaše dýchací cesty. Oceníte to hlavně při zdravotních potížích, protože koupel Vám může nahradit pobyt u moře nebo v solné jeskyni.

Uvolněte se a objevte novou formu relaxace ve vířivce či SWIM SPA únikem do ráje s touto oživující směsí hydratačních a rostlinných látek a minerálů.

Veškeré přírodní látky obsažené ve vonných solích přinášejí léčebné účinky na lidský organismus:

  • Jsou přírodním lékem na bolesti
  • Působí protizánětlivě
  • Uvolňují svaly, napětí a stres

U nás na e-shopu nabízíme aromaterapeutickou španělskou značku Spazazz. Krystaly Spazazz jsou speciálně navrženy pro použití v lázních, vířivkách, SWIM SPA a domácích vanách. Neovlivňují vodu žádným nepříznivým způsobem, okamžitě se rozpouští a nezanechávají mastné skvrny.
U nás najdete velké množství různorodých vůní s různými účinky na tělo i mysl.

Z řady Escape Vám nabízíme vůně pivoňky a zeleného čaje limetky s kokosem.

Z řady Botanical si vybere každý. Máte rádi sladké vůně? Vyzkoušejte Aroma vůni pro vířivky Sex on the beachHoney mango nebo French vanilla. Pokud dáváte přednost květinovým vůním, určitě Vás okouzlí vůně Flora wood nebo Tropical rain. A pokud spíše preferujete svěží vůně, zaujme Vás vůně Eucalyptus mint nebo Ocean breeze.

Z řady Destination se můžete přenést na kouzelnou Hawaii s vůní Aloha Paradise nebo zažít na vlastní kůži kouzlo New York City s vůní Big Apple.

Všelijaké oslavy si můžete okořenit božskou vůní Spazazz Memories, Celebrate Berry & Cream a pro ty, kteří hodlají ve vířivce strávit žhavé chvilky ve dvou máme neodolatelnou koketní noční vůni Cosmo Flirty, která je sexy a zažehne ve Vás vášnivý ohňostroj!

Celá řada Spazazz Rx Therapy Vám má pomoci s různými konkrétními problémy, na které se zaměřuje, a s odstraněním bolesti. Produkty této řady obsahují vitamíny, snižují napětí a uvolňují svaly. Proměňte svou vířivku nebo Swim Spa v uklidňující a léčivou oázu v pohodlí domova.

Cítíte se unaveně? Odpočiňte si a očistěte svoji mysl a tělo koupelí v této zklidňující, relax navozující směsi Sleep Therapy. Nic neuvolní Vaše tělo a mysl lépe než příjemná relaxační, večerní koupel před spaním.

Detoxikujte své tělo a odstraňte všechny toxiny se speciální směsí Detox Therapy. Detoxová léčba je speciálně navržená tak, aby očistila a uvolnila Váš systém a utišila bolesti. Dýchejte zhluboka a pročistěte Vaše tělo s Respiratory Therapy. Spojení máty a eukalyptu skvěle uvolní a pročistí horní cesty dýchací.

Pociťujete stres? Uvolněte se a vyčistěte svou mysl se směsí Stress Therapy. Nic neuvolní Vaše tělo a mysl lépe než příjemná relaxační, večerní koupel s naší stresovou aromaterapií.

Bolí Vás svaly? Máte bolesti po dlouhém dni v práci? Pokud ano, směs Muscle Therapy zmírní bolest a uleví od bolavých svalů při Vaší zasloužené relaxaci. Uvolněte a zpevněte své tělo s unikátní aromaterapií Skinny soak Therapy. Zbaví Vás nadbytečné tekutiny a celulitidy! Stačí přidat do vířivé vany, zapnout trysky a už jen relaxovat.

Potřebujete získat zpět přes den vydanou energii? Regenerujte se s pomocí směsi terapeutických krystalů Energy Therapy. Ideální pro oživení po dlouhém dni nebo dokonce i pro začátek dne. Ať tak či onak, funguje skvěle, když potřebujete podporu! Stačí zapnout trysky a čerpat novou energii!

Intenzivní sportovní trénink? Jste unaveni a pociťujete bolest po fyzické námaze? Směs pro regeneraci Sport Therapy, Vám pomůže relaxovat a znovu nabrat potřebnou energii. Spusťte trysky a relaxujte!

Typy solí můžete navíc měnit v závislosti na náladě či ročním období. Pokud Vás v zimě trápí respirační obtíže, Respiratory Therapy bude tím pravým pomocníkem. Pokud se v létě potřebujete zchladit, provoňte si koupel osvěžující Pivoňkou a zeleným čajem. A jestli-že jste právě dorazili z fitness centra a uvolňujete své ztuhlé svaly, dopřejte jim vonnou lázeň s Muscle Therapy.
Aromaterapie ve vířivkách je skvělý způsob, jak doplnit relaxační zážitek z vířivky o terapeutické účinky vonných solí. Dodržováním bezpečnostních opatření a používáním vhodných koupelových solí můžete maximalizovat přínosy této metody relaxace a vytěžit z ní opravdu maximum.

--