robot

1/3 Vánoční speciál: Technologie Balboa

Připravili jsme si pro Vás třídílný Vánoční speciál s představením největších dodavatelů a nejlepšími technologiemi od nich. Dnes si představíme značku Balboa Water Group ze Spojených států.

Balboa patří mezi přední dodavatele řídících jednotek, ovládacích panelů, kompresorů, topení a topných spirál.

Řídící jednotky Balboa máme na e-shopu rozděleny do 3 kategorií:

Řídící systémy firmy Balboa jsou zárukou bezproblémového a bezporuchového chodu vířivky a je možné namontovat je do většiny vířivek a SWIM SPA.

Řídicí systémy GS, GL a BP jsou navrženy tak, aby splňovaly spolehlivost, snadnou instalaci a obsluhu, jsou odolnější proti ohni a nárazu a jsou dodávány s nejmodernější technologií M7, což znamená, že již není zapotřebí externích snímačů teploty do vířivky, nebo přepínačů tlaku a průtoku, aby se určil průtok vody. Tato technologie se skládá ze dvou snímačů M7, jeden na každém konci ohřívače, což je mnohem lepší v jednom způsobu detekce průtoku vody a teploty vody. K nabízeným řídícím jednotkám je možné připojit Wi-Fi modul a pomocí aplikace Balboa Worldwide App (bwa™) ovládat vířivku pomocí telefonu nebo tabletu, běžící na operačním systému Android nebo iOS od Apple.

Balboa Řídicí jednotky BP jsou kompatibilní s Balboa Ovládacími panely TP*.
Balboa Řídicí jednotky GS jsou kompatibilní s Balboa Ovládacími panely VL*.
Balboa Řídicí jednotky GL jsou kompatibilní s Balboa Ovládacími panely ML*.

* Kompatibilitu ovládacího panelu si ověřte u každé řídící jednotky individuálně, kompatibilní ovladače najdete vždy v popisku produktu.

Podívejte se na náhradní polepy na ovládací panely Balboa.

Už jste slyšeli o SpaTouch dotykových ovládacích panelech? Objevte dotykové displeje i na Vaší vířivce nebo SWIM SPA! Balboa Ovládací panel SpaTouch Oval a Balboa Ovládací panel SpaTouch2 používají moderní technologie, které kombinují s vysoce kvalitními materiály. Digitální velká obrazovka Hi-Tec. Časové funkce a rozšířené zobrazení chybových hlášení. Panel SpaTouch2 disponuje 4.25” velkou dotykovou obrazovkou, tzn. o 40% větší než jeho předchůdce. Řada SpaTouch3 se pyšní dotykovým displejem, obsahuje ještě ergonomičtější a jednodušší rozhraní než jeho předchůdci, používá moderní technologie, které kombinuje s vysoce kvalitními materiály. Má dynamické zobrazení, až 2× jasnější než SpaTouch2 a prvotřídní věrné zobrazení barev TrueColor. Dotykový displej obsahuje nejnovější dotykovou technologii s kapacitním dotykem. Je také absolutně nepropustný pro vnější podmínky okolního prostředí, jako je stříkající voda nebo znečištění. Pyšní se také novým menu, které je větší a jasnější.

SpaTouch3 je k dispozici ve dvou verzích: SpaTouch3 má úhlopříčku 5 palců a SpaTouch3+ má úhlopříčku 7 palců.

Jsou kompatibilní s řídicími systémy Balboa řady BP.

V našem sortimentu naleznete i základní desky a rozšíření pro ně.

Balboa Bluetooth Audio Systém BBA3 je skvělé audio řešení, které Vaše vířivka nebo SWIM SPA potřebuje. Hudbu můžete pohodlně ovládat přes ovládací panel nebo přes Vaše mobilní zařízení (s operačním systémem iOS nebo Android), a to až do vzdálenosti 30ti metrů. Tento audio systém je kompatibilní s vybranými ovládacími panely typu SpaTouch a TP. Dále BBA3 nabízí dvě konfigurační možnosti, buď si k zesilovači můžete připojit subwoofer a dva reproduktory nebo reproduktory čtyři.

Balboa ControlMySpa™ Ultra Wi-Fi modul umožňuje připojení k vaší vířivé vaně pomocí jakéhokoli smartphonu nebo tabletu. Ovládání zajišťují dva bezdrátově propojené vysílače, z nichž jeden se připojí k řídící jednotce vířivé vany a druhý k internetovému modemu. Můžete ovládat světla, teplotu, měnit nastavení. ControlMySpa ™ může upozornit Vás nebo dokonce i Vašeho prodejce či servisní centrum, na jakékoliv případné problémy. Aplikace ControlMySpa ™ od společnosti Balboa Water Group byla vytvořena tak, aby poskytovala spa profesionálům přístup k ovládání vířivé vany v reálném čase a schopnost měnit nastavení kdykoliv je třeba. Poskytuje „inteligentní vytápění“, takže vířivka je kdykoliv připravena k použití.

Balboa kabely a další drobné doplňky naleznete zde.

Rozsáhlá řada kompresorů Balboa Genesis Vám umožní najít ideální kompresor přesně pro Vás. Jedinečná kombinace standardních a sofistikovaných funkcí. Vývoj zaměřený na design, funkci a neustálé zlepšování. Kompresory se pyšní jedinečným výkonem, tichým chodem, spolehlivostí a automatickým systémem vysoušení vzduchu.

Balboa Ozonizátor ULTRAZO3NE je špičkový generátor ozónu, který doporučujeme do všech nových i starších modelů vířivých van a SWIM SPA všech výrobců. Kompaktní a polymerní kazety ozonizátoru mají menší rozměry než většina podobných jednotek a výrazně šetří energii. Je také vybaven extra pojistkou, která chrání před selháním a zálohuje pojistku na řídicí desce. Tato uzavřená jednotka je chráněna před vlivem korozivních prostředí a vytváří stabilní výkon v širokém rozsahu teplot. Ozonová dezinfekce funguje na bázi uvolňování aktivního kyslíku, který napomáhá ničení mikroorganismů. Díky programovatelnému čistícímu cyklu, který je možné spustit na určený čas jednou denně, je péče o čistou vodu daleko snazší.

Balboa - UV lampa WAVETEC254™ je kompaktní dezinfekční prostředek s nízkou spotřebou energie navržený tak, aby odolal náročnému prostředí vířivky nebo SWIM SPA. UV světlo deaktivuje DNA škodlivých mikroorganismů (Escherichia coli, Kryptosporidie a mnoho dalších), také ničí 99 % škodlivých virů, bakterií a patogenů, aniž byste do vody přidávaly škodlivé chemické látky nebo páchnoucí, nepříznivé plyny v životním prostředí.

Podívejte se i na naši nabídku masážních čerpadel Balboa. Nebo na jednorychlostní Balboa čerpadlo pro Microsilk s výkonem 1,27 HP, určeného přímo pro tuto technologii.

Zde najdete naši kompletní nabídku topení a topných spirál.

Pokud budete potřebovat s čímkoli pomoci, neváhejte se na nás obrátit. Pro dotazy týkající se registrace a objednávek kontaktujte paní Novekovou: novekova@spa-components.cz. Pro technické dotazy kontaktujte pana Routu: routa@spa-components.cz

--