robot

2/3 Vánoční speciál: Technologie Gecko

Připravili jsme si pro Vás třídílný Vánoční speciál s představením největších dodavatelů a nejlepšími technologiemi od nich. V druhém díle si představíme značku Gecko Alliance z Kanady.

Gecko patří mezi přední dodavatele řídících jednotek, ovládacích panelů, masážních a cirkulačních motorů a topení.

Řídící jednotky řady Y se mohou pochlubit působivými funkcemi a technologií ve spolehlivých, bezpečných, trvanlivých a uživatelsky přívětivých řídicích systémech navržených pro snadnou instalaci, napájení a připojení k čerpadlům a příslušenství vířivek a SWIM SPA všech velikostí a konfigurací.

Řada X zahrnuje všechny vlastnosti a funkce, které průmysl lázní a vířivek očekává, v ohromujících designech boxů, které svou vynikající kombinací vzhledu a funkčnosti porušují všechna pravidla a standardy.

Prohlédněte si všechny Řídící jednotky Gecko v našem sortimentu.

Zde najdete Gecko kabely pro širokou škálu použití a zde Gecko základní desky.

Teplotní senzor Gecko zajišťuje bezpečnostní vypnutí, pokud je teplota vody příliš vysoká kvůli závadě na jakémkoliv místě řídicího systému.

Podívejte se i topení pro řídící jednotky Gecko.

Tlakové spínače sledují vodu protékající ohřívačem a pomáhají chránit integritu kritických součástí, pokud by se vyskytl problém. Jsou navrženy tak, aby byly nejpřesnějším, nejspolehlivějším a nejtrvanlivějším systémem detekce tlaku, který je pro vířivé vany k dispozici.

V naší nabídce naleznete i širokou škálu Gecko ovládacích panelů, k řídícím jednotkám IN.XM, IN.XE, IN.YT, IE.YE, IN.YJ jsou kompatibilní ovládací panely IN.K.

Ovládací panely na sobě mají nálepky, které se po nějakém čase mohou opotřebovat. Sortiment náhradních nálepek na ovládací panely Gecko naleznete zde.

Gecko Dotykový Ovládací panel IN.K1000
Zapomeňte na tlačítka! Představujeme plně vybavený ovládací panel s barevným kapacitním dotykovým displejem. Rozlučme se s klasickými tlačítky. Stejně jako v mobilu a tabletu i IN.K1000 disponuje dotykovou obrazovkou. Je to opravdu jednoduché se jí naučit a používat. Obsahuje intuitivní a poutavé rozhraní, které je přehledné a jednotné. Jsou větší, rychlejší, prostě moderní ovladač pro Vaší vířivku nebo SWIM SPA.

Gecko Dotykový Ovládací panel IN.K1001
IN.K1001 je dokonalým řešením pro ty, kteří chtějí kompaktní interaktivní klávesnici. Stejné rozhraní, stejný výkon a zábavné použití jako jeho velký bratr, IN.K1000.

S Gecko IN.TOUCH 2 Wi-Fi modulem můžete ovládat svoji vířivou vanu nebo SWIM SPA ze svého iPhone i ze smartphonů s operačním systémem Android. IN.Touch 2 eliminuje veškeré složitosti propojení vířivé vany s internetem a přemění Váš smartphone nebo tablet na Wi-Fi dálkové ovládání k vířivce. Dokonce i když jste mimo domov, máte plnou kontrolu nad nastavením péče o kvalitu vody, filtračními cykly, teplotou vody, ekonomickými režimy a mnohem více.

Gecko Dávkovač IN.CLEAR je revoluční systém v oblasti sanitizace vody a jedná se o jednu z nejúčinnějších technologií pro údržbu vody ve vířivkách nebo SWIM SPA. S nainstalovaným GECKO IN.CLEAR systémem je údržba vířivky snadná jako nikdy před tím!

Čerpadlo Aqua-flo by Gecko XP2 je navrženo pro dnešní velké vířivé vany a SWIM SPA s vícenásobnými proudy, které vyžadují zvýšený průtok. Čerpadla Aqua-Flo by Gecko XP2e poskytují ještě větší průtok než jejich sesterský model XP2.

Cirkulační čerpadla Circ-Master jsou výkonné, efektivní a tiché. Systém ohřevu s vysokým průtokem, který má za následek zvýšenou účinnost ohřevu a až čtyřnásobnou filtraci. Nabízejí vyšší výkon oproti ostatním čerpadlům, proto jsou až o 4× více účinné.

Pokud budete potřebovat s čímkoli pomoci, neváhejte se na nás obrátit. Pro dotazy týkající se registrace a objednávek kontaktujte paní Novekovou: novekova@spa-components.cz. Pro technické dotazy kontaktujte pana Routu: routa@spa-components.cz.

--