robot

3/3 Vánoční speciál: Technologie ACC

Připravili jsme si pro Vás třídílný Vánoční speciál s představením největších dodavatelů a nejlepšími technologiemi od nich. Ve třetím díle si představíme značku Applied Computer Controls z Kalifornie.

Applied Computer Controls patří mezi první výrobce, kteří navrhují a vyrábí inteligentní elektronické ovládací prvky pro lázeňský průmysl. Pokud jste nemohli najít tuto technologii, teď jí najdete u nás v širokém výběru.

Prvním produktem byl v roce 1983 ovládací panel SC-100. Ty novější v sobě mají zabudovanou univerzální sadu výchozích funkcí a jsou mnohem spolehlivější. Pyšní se především extrémně přívětivým a inteligentním uživatelským prostředím. Byly navrženy s ohledem na uživatele, výrobce vířivek i servisního technika.

U nás na e-shopu najdete tyto řady:

Z nabídky řídících systémů ACC si vybere každý:

ACC Řídící jednotka SmarTouch Digital 2200 - 3.0kW
SmarTouch Digital je čtvrtá generace řídicích systémů na bázi mikroprocesoru. Předností SmarTouch Digital je zachovat požadované nastavení teploty a filtrace vody s co nejmenším množstvím spotřebované energie.

ACC Řídící jednotka ePack - 3.0kW
ePack je třetí generace řídicích systémů na bázi mikroprocesoru. Čím efektivnější je systém, tím méně energie spotřebuje.

ACC Řídící jednotky UNI-PACK
UNIPACK je univerzální náhradní řídicí systém pro vířivky a SWIM SPA. Topení je 15″ dlouhé a je namontováno na zadní straně krytu. K dispozici je také delší kabel. UNIPACK lze zkombinovat s ovladači SmarTouch 1000 nebo 2000 v závislosti na počtu čerpadel nainstalovaných ve vířivce nebo SWIM SPA.

V nabídce e-shopu máme také základní desky ACC, které jsou originálním náhradním dílem pro ACC řídící jednotky ACC SmartTouch.

Pokud budete potřebovat s čímkoli pomoci, neváhejte se na nás obrátit. Pro dotazy týkající se registrace a objednávek kontaktujte paní Novekovou: novekova@spa-components.cz. Pro technické dotazy kontaktujte pana Routu: routa@spa-components.cz

--