robot
Vážení zákazníci, dne 26.4.2024 bude showroom Šafránkova otevřen od 8:00 do 15:00 Děkujeme za pochopení.

I Vaše vířivka potřebuje teplý kabát

Je tu podzim a vířivky a swim spa umístěné na Vaší zahradě potřebují zakrýt. Teplý kabát neboli termoizolační kryt nebo také termokryt Vám pomůže uchovat teplo ve Vašem spa. Věděli jste, že až 90 % tepla uniká právě přes hladinu? Při použití termokrytu snížíte výrazné ztráty tepla a budete se těšit z teplé vody i v chladném počasí.

Investice do termokrytu se Vám rozhodně vrátí tím, že ušetříte za spotřebu elektrické energie a ohřev vody. Mezi další výhody termokrytů patří, že chrání Vaše spa před nečistotami. Během podzimu oceníte, že termokryt zakryje vířivku nebo swim spa před napadaným listím, jehličím nebo deštěm. Své využití najde ale i v letních měsících, kdy ochrání před hmyzem nebo pylem. Určitě ale oceníte i to, že filtrace není tolik zatěžována, a tak předejdete nadměrnému opotřebení.

Uplatnění rozhodně termokryt najde i v interiéru, kdy do vířivky nepadá prach a zabraňuje odparu vody ze spa.

Termokryty jsou vyráběny z kvalitních materiálů, které mají vynikající izolační vlastnosti. Naše termické kryty jsou navíc dodávány ve speciálně povrchově upravené kožence Sun Surface, která je více rezistentní proti UV záření.

Jako výrobci nabízíme možnost výroby termického krytu na míru. Stačí vyplnit formulář a náš tým Vám obratem zašle cenovou nabídku. Sestavte si svůj vlastní termokryt již od 6 990 Kč!

Pro zjednodušení manipulace s termokrytem doporučujeme dokoupit zvedací mechanismus - držák termického krytu. Ten také zajistí bezpečné otevření a ochranu při manipulaci při větrném počasí.

V naší nabídce najdete následující držáky:

Tyto modely umožňují otevřený kryt ponechat opřený o Vaší vanu tak, aby byl minimálně viditelný. Závisejíce na nosném CoverMate Systemu II může být přimontován níže na vířivou vanu nebo jednoduše podsunut pod vanu v případě slabší obruby, a je-li použit doplňkový systém Understyle.

Žádný jiný hydraulický držák termického krytu nenabízí více estetična, spolehlivosti a lepší funkčnosti než kryt CoverMate III. Exkluzivní uzamykatelný systém je jediný svého druhu – navržen tak, aby eliminoval některé případy poškození zejména zlomení, které jsou u jiných hydraulických systému poměrně běžné. Kombinace aluminiové konstrukce a stylového kombinovaného nosného držáku zaručuje uživateli perfektní volbu, která vás nezatíží při manipulaci a zvedání. Varianta Deckmount dovoluje přichycení na podlahu.

Držák termického krytu CoverMate Vanish XL poskytuje hladké otevírání a zavírání, s moderním designem, který vizuálně včleňuje držák do opláštění vířivé vany.  V otevřené poloze je termický kryt složen za stěnou vany a tím poskytuje z vířivé vany 360 stupňový výhled. Bezproblémový provoz a funkce s integrovaným designem dělají z CoverMate Vanish XL budoucnost držáků termických krytů.

V nabídce máme i spony, které slouží k lepšímu přichycení termického krytu k vaně.

--