robot
Vážení zákazníci, z důvodu státního svátku budou Vaše objednávky expedovány od 2.4.2024. Děkujeme za pochopení a přejeme Vám krásné svátky.

Nový dotykový ovládací panel SpaTouch3™

Společnost Balboa Water Group, jeden z největších dodavatelů ovládacích panelů a příslušenství k vířivkám a SWIM SPA, oficiálně vydala svoje dotykové ovládací panely 3. generace, známé jako SpaTouch. Rychle si získaly svou oblibu a tak není divu, že je lze nalézt ve vířivkách prémiové úrovně, prodávaných různými výrobci vířivek po celém světě.

Vaše auto, mobil, tablet i mikrovlnná trouba mají dotykovou obrazovku! Téměř všechny nové elektronické přístroje jí vlastní. Nyní ji budete mít i na své vířivce nebo SWIM SPA s Balboa SpaTouch! Řada SpaTouch3 obsahuje ještě ergonomičtější a jednodušší rozhraní než jeho předchůdci, používá moderní technologie, které kombinuje s vysoce kvalitními materiály. Má dynamické zobrazení, až 2× jasnější než SpaTouch2 a prvotřídní věrné zobrazení barev TrueColor. Dotykový displej obsahuje nejnovější dotykovou technologii s kapacitním dotykem. Je také absolutně nepropustný pro vnější podmínky okolního prostředí, jako je stříkající voda nebo znečištění. Pyšní se také novým menu, které je větší a jasnější.

SpaTouch 3 je k dispozici ve dvou verzích: SpaTouch 3 má úhlopříčku 5 palců a SpaTouch 3+ má úhlopříčku 7 palců.

Kompatibilní s řídicími systémy Balboa řady BP.

Prohlédnout si všechny SpaTouch ovládací panely...

--