robot
Vážení zákazníci, dne 26.4.2024 bude showroom Šafránkova otevřen od 8:00 do 15:00 Děkujeme za pochopení.

Parogenerátory OCEANIC uspokojí domácí kutily i profesionální wellness

Rádi bychom Vám představili jiný způsob relaxu, oproti naším vířivkovým a Swim Spa systémům, tu máme parní komory a saunování.

Parní lázeň patří mezi nejstarší wellness procedury. Základem takové parní lázně je vlhký vzduch. Na wellness se nejčastěji můžete setkat s parní lázní s teplotou páry do 50 °C a s vlhkostí 100 %. Zatímco ve Finské sauně bývá teplota páry 100 °C a vlhkost vzduchu 25 %. Dalším typem jsou turecké lázně, kterým se také říká Hammam. V tomto typu parní lázně je teplota páry 45 °C a vlhkost 100 %. Páru lze obohatit příměsí vonných olejů či bylinkami.

Parní lázeň má příznivé účinky na lidské tělo i psychiku. Při pobytu v páře dochází k odplavení škodlivých látek z těla a uvolnění a lepšímu prokrvení svalů. Pára má také příznivý vliv na dýchací cesty, doporučuje se astmatikům i alergikům. Kvůli zvýšenému pocení se v páře čistí póry a zejména ženy ocení dobrý vliv na celulitidu. Pobyt v páře se naopak nedoporučuje osobám se zánětlivým onemocněním kůže, kardiakům a epileptikům.

Výhody parní lázně:

  • pomáhá od bolesti svalů a kloubů
  • zlepšuje prokrvení končetin
  • pomáhá při léčbě revmatismu
  • podporuje kardiovaskulární systém
  • má detoxikační účinky
  • odbourává stres
  • zlepšuje spánek


Chcete si vybudovat svojí parní lázeň doma? Zkušený kutil to zvládne i do 12 hodin! Samozřejmě ale záleží na velikosti parní komory. Věděli jste, že si můžete udělat parní lázeň klidně i ve sprše?

  • Oceanic Mini parní generátor – Vyvíječ páry pro sauny 1kW
    Oceanic MINI parní generátor je unikátní ekonomický model parního vyvíječe určeného pro domácí využití. Zařízení doporučujeme do jakéhokoliv domácího prostředí pro vytvoření malé parní komory, nebo jej lze napojit i do libovolného sprchové koutu.

Pro větší parní komory se podívejte na nejčastěji prodávané parní generátory od společnosti Oceanic. Vysoce inteligentní generátory páry z nejvyšší řady OC-B jsou vybaveny režimem automatického odstranění vodního kamene, inteligentním digitálním regulátorem pro řízení automatizované vyvíjení páry a sekvenčním systémem vytápění - díky této schopnosti může generátor vyvíjet i velké množství páry. Systém umožňuje nastavení časovaní v rozmezí mezi 15 až 240 min, nebo spuštění nepřetržitého režimu – chodu non-stop, tedy bez časového omezení. Dalšími vlastnostmi je ochrana proti přehřátí a vaření suché vody ve výparní jednotce. Samozřejmostí je také tlaková ochrana o hodnotě 1.2BAR s přetlakovým ventilem.

Podívejte se na nejvyšší řadu super výkonných parních generátorů pro extra těžký, nepřetržitý zátěžový prostor. Tyto robustní modely v luxusním nerezovém pouzdře mají mimořádné vyvíjecí schopnosti díky unikátní teflonové technologii na topných spirálách. Každý model této řady je vybaven ovládací elektronikou s autonomním systémem řízení a vlastní diagnostikou průběžného chodu. Díky této nejmodernější technologii řízení je maximálně optimalizován efekt ohřevu a docíleno nejvyšší úspory energie. Samozřejmostí jsou nepřetržité odvápňovací cykly, které po stisknutí tlačítka automaticky odvápní hromadění vodního kamene uvnitř technologií. Vhodné pro provoz 16 hodin denně.

 

Podívejte se na naši kompletní nabídku parních generátorů.

--